Pop-Up Wokshops
Gender Digital &Tech Upskilling
Music Gender Metadata

Mercat de Música Viva de Vic

Share this post

Taller de Màrqueting Musical Digital Pop-up en el MMV de Vic

Uneix-te al nostre primer esdeveniment en el Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc del 18 al 21 de setembre de 2024, on oferirem un taller intensiu i gratuït dissenyat per a dones i persones no binàries de la indústria musical. En col·laboració amb MusicAlly, líder en formació digital des de 2001, aquest Pop-up Workshop proporcionarà eines avançades i estratègies pràctiques per a potenciar les teves habilitats de màrqueting musical digital.

Contingut del Pop-up Workshop:

  • Streaming Màrqueting: Aprèn a optimitzar la promoció en plataformes de streaming per a augmentar la visibilitat i l’abast de la teva música.
  • TikTok per a professionals: Descobreix com utilitzar TikTok de manera eficaç per a promocionar música i artistes.
  • Cost Effective Màrqueting: Estratègies de baix pressupost per a maximitzar l’impacte promocional en plataformes digitals.

A qui va dirigit el Workshop?

Dissenyat especialment per a dones i persones no binàries que treballen en diversos rols dins de la indústria musical. Des d’artistes i productors fins a agents i promotors d’esdeveniments, el nostre objectiu és formar a totes aquelles persones que desitgin reforçar les seves habilitats en màrqueting musical digital. Si tens coneixements previs en l’àrea i estàs llest per a portar la teva carrera al següent nivell, aquest taller és per a tu!

Detalls addicionals

Dates: El taller tindrà lloc el 20 de setembre de 2024 dins del programa oficial del Mercat de la Música Viva de Vic.

Networking i Certificació: Conclourem amb una sessió interactiva de networking per a fomentar les connexions entre els participants i el lliurament dels certificats de formació de MusicAlly.

Inscripció

No t’ho perdis! La inscripció s’obre de l’1 de juliol al 15 de setembre de 2024. Per a garantir una experiència d’aprenentatge de qualitat, seleccionarem als participants en funció del nivell de coneixements requerit. Places limitades!

Pop Up Workshop

New Visions Berlin

Estem emocionades d’anunciar que GenderMusicTech serà part de la Conferència New Visions Berlin: newvisions.berlin. NEW VISIONS for Music & Sound és una conferència dinàmica on

Read More »