Pop-Up Wokshops
Gender Digital &Tech Upskilling
Music Gender Metadata

ADVISORY COUNCIL

Share this post

El Consell Assessor és responsable de validar la proposta tècnica abans del seu llançament i té dret a participar i contribuir a la conversa pública sobre metadades de gènere en la música. Aquest consell farà un seguiment i validarà l’evolució de la proposta tècnica que es presentarà en LineCheck Milà.

El Consell Assessor validarà la nostra proposta tècnica líder sobre la conceptualització i el disseny del marc d’un nou estàndard per a metadades de gènere. Aquesta proposta inclourà una anàlisi profunda d’on i com la inclusió d’atributs de gènere afectaria el nou modelatge i processament de dades. El Consell proporcionarà comentaris sobre la proposta presentada per Digitalfems i l’equip de recerca, identificant els atributs clau de metadades de gènere d’entrada i sortida i el seu impacte en les estructures de dades actuals. La proposta tècnica pot incloure coreografies de disseny per a transaccions específiques i protocols de comunicació (com SFTP o serveis web).

Pop Up Workshop

New Visions Berlin

Estem emocionades d’anunciar que GenderMusicTech serà part de la Conferència New Visions Berlin: newvisions.berlin. NEW VISIONS for Music & Sound és una conferència dinàmica on

Read More »