Pop-Up Wokshops
Gender Digital &Tech Upskilling
Music Gender Metadata

New Visions Berlin

Share this post

Estem emocionades d’anunciar que GenderMusicTech serà part de la Conferència New Visions Berlin: newvisions.berlin. NEW VISIONS for Music & Sound és una conferència dinàmica on l’evolució de l’ecosistema musical i les tecnologies emergents de so són el centre d’atenció. Com un esdeveniment transdisciplinari, NEW VISIONS no només  investiga noves oportunitats per a l’ecosistema musical existent, sinó que també proporciona una plataforma per descobrir nous horitzons i forjar col·laboracions transformadores en altres indústries creatives.

 

Detalls de l’Esdeveniment:

– Dates: 5 i 6 de setembre de 2024

– Lloc: Pfefferberg Theater. Schönhauser Allee 176

 

Aquest esdeveniment és un far per a visionaris, pioners i líders de la indústria dedicats a remodelar l’ecosistema musical a través de tecnologia d’avantguarda i solucions innovadores. Algunes de les ments més brillants del sector musical es reuniran per explorar i discutir el futur de la música en un programa de 2 dies ple de discussions provocatives, exhibicions creatives, idees innovadores i visions per a la música i el so.

 

El Nostre Taller: Què Necessites per Tenir Èxit en un Món Digital?

 

Estem emocionades d’organitzar un taller que aborda la imparable transformació digital del sector musical. Aquest taller revisarà les eines i recursos necessaris per empoderar dones en entorns tecnològics i basats en dades.

 

Aspectes Destacats del Taller:

  • Eines i Estratègies: Aprèn a usar eines d’anàlisi digital i dades per obtenir coneixements i prendre decisions informades.
  • Navegació de Plataformes Digitals: Entén com navegar per diferents plataformes digitals com DSPs i usar eines de productivitat.
  • Impulsar la Confiança: Proporcionar un espai segur per explorar habilitats digitals, augmentar la confiança i reduir els sentiments de síndrome de l’impostor.

El taller té com a objectiu presentar aquestes eines i estratègies de manera atractiva, generant curiositat i entusiasme sobre el seu potencial.

 

Qui Hauria d’Assistir?

  • Autores, Cantants, Compositores, Músics
  • Productores Musicals
  • Agents i Managers
  • Petits Segells Discogràfics
  • Programadores i Promotores d’Esdeveniments
  • Editores
  • Empreses de Tecnologia Musical

Criteris de Selecció: 

Aquest taller ha estat cofinançat per la Unió Europea per promoure i millorar les habilitats de dones i persones de gènere divers en la indústria musical. Les persones assistents han de complir amb els següents requisits:

  • Dones i persones de gènere divers (espai no mixt)
  • Professionals de la música que desitgen passar de tenir coneixements mitjans a avançats en estratègia digital
  • No importa l’edat ni l’origen, només assistir al festival.

Uneix-te a nosaltres a la Conferència New Visions Berlin per explorar aquests temes fascinants i ser part del canvi en la indústria musical. Descobreix més i registra’t a New Visions o omple al formulari

 

Pop Up Workshop

New Visions Berlin

Estem emocionades d’anunciar que GenderMusicTech serà part de la Conferència New Visions Berlin: newvisions.berlin. NEW VISIONS for Music & Sound és una conferència dinàmica on

Read More »